Nova mobilització per l’escola pública


Manifestació contra les retallades

El passat dilluns 20 de juny les diferents AMPA’s de Pineda de Mar s’han tornat a mobilitzar en contra de les retallades de pressupost que s’estan portant a terme. De 150 a 200 persones s’han trobat a la Plaça de l’Ancora a les 18:00 i han desfilat fent una sorollosa cassolada fins a la Plaça de Catalunya. Ha estat una mostra més del descontent que hi ha dins la comunitat educativa davant d’aquestes agressions a l’educació dels nostres fills i filles.

Aquestes retallades es concreten a la nostra escola en:

Menys mestres ja que s’ha passat 1 hora de dedicació al centre (exclusiva) a lectiva. Això significa que entre tots fan 30 hores més lectives, que són igual a un mestre menys.
-Ens han tret el mestre d‘Audiciò i Llenguatge i tots sabem la falta que ens fa.
Disminueix el pressupost d`escola, aprox 30%. Estan paralitzades les reformes de les escoles que ho necessiten. com per exemple, la nostra, alhora que es paralitzen les noves construccions

I també ens queixem que:

-Constantment es prenen decisions unìlaterals sense cap consens. Cada vegada que canvia el color polític, canvia les coses (ara 6a hora. ara no; ara comencem al 7 de Setembre, ara el 12; ara hi ha setmana blanca, ara no..)

Ens hem trobat amb una forta presència de mitjans de comunicació, així que anirem adjuntant els enllaços dels diferents mitjans a mida que els vagin publicant aquí al final d’aquesta entrada.

 

Pd:

La notícia al Punt Diari

La notícia a Ràdio Pineda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s