Nou curs, noves energies!


Ja fa uns dies que ha començat el nou curs i sembla que ha començat amb noves energies, si més no pel que fa a l’AMPA i la gent que s’hi està implicant. És molt important, més en els temps de dificultats que estem passant, tant a nivell de les famílies com ha nivell de l’escola amb les retallades de pressupost i personal que ha rebut.

És per això que ens va fer molt feliços veure la gran assistència de la primera de les reunions que varem fer el passat dia 7 d’octubre.

En aquesta reunió i després d’unes paraules d’en Ricard, el director de l’escola, es va plantejar la necessitat de fer una reodenació del funcionament de l’AMPA amb dos objectius clars: treure carrega de feina a la junta de l’AMPA i fomentar la participació dels pares i mares de l’alumnat en el dia a dia de l’associació.

Les activitats fins ara feien més feixuga la feina eren totes les relacionades amb les festes que es fan a l’escola. Així doncs, es va decidir fer un seguit de comissions en les que els pares i mares interessats en cada activitat fossin els encarregats de trobar-se i organitzar l’activitat en si. Les comissions que es van fer van ser:

Comissió de la Castanyada. Aquesta activitat es realitzarà el proper dia 28 de octubre.

Comissió de la Festa del Terror. Que es farà el dissabte 5 de novembre.

Comissió per la Marató de TV3. Pel proper 15 de desembre.

Comissió de Reis, que es fa el 22 de desembre.

Comissió de Carnestoltes, on s’expressen les ganes de poder tornar a fer la rua, ja que l’any passat no es va poder fer per diversos motius.

Comissió de Sant Jordi, que es celebrarà el 22 d’abril.

Comissió de final de curs.

A més a més, se’n van crear dues comissions més per tractar el tema de les activitats extraescolars i per fer un seguiment de les mancances i problemes que van sorgint en el context de l’escola.

Totes aquestes comissions estan obertes a qualsevol pare o mare que vulgui col·laborar a la seva realització i a totes i cadascuna d’elles ja s’hi varen apuntar voluntaris per tirar-les endavant.

Tots els que hi esteu interessats podeu passar-vos pel local de l’AMPA per informar-vos o ens podeu deixar un comentari aquí en el blog ; ) Animeu-vos que falten mans i sobra feina!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s